Vatsas kaitstud rasv kõrgtoodangulistele piimalehmadele. Palmiõli rasvhapete osakaal vähemalt 85%.
Toodetud fraktsioneeritud palmiõli rasvhapetest; täielikult taimne, ilma kandeaineteta, rasvasisaldus 99%.
Lisamismäär kuni 800 g lehma kohta päevas.
Säilivusaeg min. 12 kuud tootmise kuupäevast. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
| Parameeter | Väärtus | Ühik |
| Kogurasv | ≥99 | % |
| Vesi/lisandid | ≤1 | % |
| Sapoonifikatsioonijääk | ≤2.5 | % |
| Sulamistemperatuur | 54-64 | °C |
| Joodiarv | ≤13 | gl2/100g |
| Vabad rasvhapped | ≥95 | % |
| Energiasisaldus (NRC 2001) | 27.2 | NEL MJ/kg |
| Energiasisaldus (DLG) | 25 | NEL MJ/kg |
| Värvus | koorevalge | |
| Väljanägemine | graanulid |
| Rasvhapete koostis | |
| C14:0 Müristiinhape ja lühemad rasvhapped | ≤3% |
| C16:0 Palmiinhape | ≥85% |
| C18:0 Steariinhape, C18:1 Oleiinhape ja C18:2 Linoolhape | ≤15% |
| C20:0 Arrahhidihape ja pikemad rasvhapped | ≤1% |